Archív článkov

POZNATKY PRE PROFESIONÁLOV

05.06.2013 13:21
ČO JE NAJDOLEŽITEJŠIE Z TOHO, ČO BY SME MALI VEDIEŤ O KOLAGÉNE ... Kolagén je najdôležitejšou bielkovinou nielen pre človeka, ale aj pre všetky ostatné stavovce. Predstavuje viac ako 30% bielkovín obsiahnutých v organizme človeka. Hlavne z neho je totiž vytvorená najdôležitejšie telesná tkanivo,...

—————

Výrobca a Distribúcia

05.06.2013 13:15
Výrobca Prírodný kolagén je vyrábaný výhradne v Poľsku. Strategickým dodávateľom výrobkov pre distribučnú sieť COLWAY je spoločnosť INVENTIA POLISH TECHNOLOGIES, ktorá ako jediná v rokoch 2002 -2003 zainvestovala prostriedky do vybudovania laboratória pre začatie dôkladného vedeckého výskumu. Jeho...

—————

Viac o KOLAGÉNE

05.06.2013 05:42
Fakta a mýty o kolagéne V tejto časti predstavujeme fakty a mýty o Prírodnom kolagéne v otázkach a odpovediach. Aký je podiel "kolagénu v kolagéne"? Samotná otázka je zle položená, ale odpoveďou môže byť 45% čistého kolagénu v géle alebo lepšie 98% v sušine. To však nie je jadrom tejto...

—————

Podrobnosti o KOLAGÉNE

05.06.2013 05:14
Katalóg sortimentu Firma Colway sa neustále snaží prispôsobovať svoj ​​sortiment prianiam zákazníkov. V otázke kompletnej starostlivosti o pokožku priviedla na trh, okrem revolučného kosmetologického výrobku - Prírodného kolagénu, aj rad iných produktov najvyššej kvality.Opierajúc sa o fenomén...

—————

Kolagén, revolučný zlom v kozmetickom priemysle

05.06.2013 05:08
Prírodný kolagén reprezentuje jeden z najväčších vynálezov svetovej biochémie a biotechnológie. Na rozdiel od bežných kozmetických prípravkov, ktoré niekedy dokážu odstraňovať následky stárnutia kože kolagén útočí už na jeho príčiny. Vynález metódy hydratácie rybieho kolagénu sa stal jedným z...

—————

Bezmliečna diéta

05.06.2013 04:03
Jogurtové kultúry v sójových jogurtoch... Marketingový ťah alebo podvod? 23. 3. 2011      Taký nemliečny jogurt z rastlinného mlieka sa dá vraj v pohode vyrobiť aj doma... stačia k tomu jogurtové kuktúry... Čo všetko je však za tým som sa presvedčila minulý...

—————

Morská ani kamenná soľ nie je o nič zdravšia než normálna soľ

05.06.2013 03:41
Ľudia, ktorí namiesto normálnej soli používajú morskú alebo kamennú v nádeji, že je zdravšia, sa hlboko mýlia. Potvrdili to výsledky výskumu vykonanom vo Veľkej Británii, o ktorých dnes informuje skupina Consensus Action on Salt and Health (CASH). Zatiaľ čo spotrebitelia sú si vedomí skutočnosti,...

—————

Liečebné metódy,Toxické látky a detoxikácia organizmu,Vitamíny a Minerály,Výživa

05.06.2013 03:39
Slané cievy – slané kĺby – slaný rozum Jozef Luptak dňa 15/8/12 • Kategória článku: Liečebné metódy,Toxické látky a detoxikácia organizmu,Vitamíny a Minerály,Výživa 95 % obyvateľov Európy používa na konzumáciu takzvanú kuchynskú soľ, ktorú bežne zakúpite v akejkoľvek predajni. Jedná sa o...

—————

Významná záťaž našeho zdravia :/

05.06.2013 01:19
Existuje ešte jedna potravina, kt. sa v našich podmienkách značne nadužíva a jej následkom je potom významná záťaž našeho zdravia. Máme na mysli vajce ! Je to veľmi jangová potravina, sťahujúca a vysušujúca. Tento efekt uplatňuje predovšetkým na našom tráviacom trakte a zvlášť potom na jeho...

—————

A znova, prečo ešte stále ješ mäso?

05.06.2013 00:34
Vysoká spotreba mäsa stojí aj ľudské životy. Kto je veľa mäsa, je náchylnejší na civilizačné choroby ako srdcový infartk, mozgovú porážku, rakovinu, ktoré patria k najčastejším príčinám smrti v priemyselných krajinách. «   Postoj vedy sa v posledných rokoch v otázke konzumácie mäsa...

—————