Archív článkov
05.06.2013 13:21
ČO JE NAJDOLEŽITEJŠIE Z TOHO, ČO BY SME MALI VEDIEŤ O KOLAGÉNE ...
Kolagén je najdôležitejšou bielkovinou nielen pre človeka, ale aj pre všetky ostatné stavovce. Predstavuje viac ako 30% bielkovín obsiahnutých v organizme človeka. Hlavne z neho je totiž vytvorená najdôležitejšie telesná tkanivo,...
—————
05.06.2013 13:15
Výrobca
Prírodný kolagén je vyrábaný výhradne v Poľsku. Strategickým dodávateľom výrobkov pre distribučnú sieť COLWAY je spoločnosť INVENTIA POLISH TECHNOLOGIES, ktorá ako jediná v rokoch 2002 -2003 zainvestovala prostriedky do vybudovania laboratória pre začatie dôkladného vedeckého výskumu. Jeho...
—————
05.06.2013 05:42
Fakta a mýty o kolagéne
V tejto časti predstavujeme fakty a mýty o Prírodnom kolagéne v otázkach a odpovediach.
Aký je podiel "kolagénu v kolagéne"?
Samotná otázka je zle položená, ale odpoveďou môže byť 45% čistého kolagénu v géle alebo lepšie 98% v sušine. To však nie je jadrom tejto...
—————
05.06.2013 05:14
Katalóg sortimentu
Firma Colway sa neustále snaží prispôsobovať svoj sortiment prianiam zákazníkov. V otázke kompletnej starostlivosti o pokožku priviedla na trh, okrem revolučného kosmetologického výrobku - Prírodného kolagénu, aj rad iných produktov najvyššej kvality.Opierajúc sa o fenomén...
—————
05.06.2013 05:08
Prírodný kolagén reprezentuje jeden z najväčších vynálezov svetovej biochémie a biotechnológie. Na rozdiel od bežných kozmetických prípravkov, ktoré niekedy dokážu odstraňovať následky stárnutia kože kolagén útočí už na jeho príčiny. Vynález metódy hydratácie rybieho kolagénu sa stal jedným z...
—————
05.06.2013 04:03
Jogurtové kultúry v sójových jogurtoch... Marketingový ťah alebo podvod?
23. 3. 2011
Taký nemliečny jogurt z rastlinného mlieka sa dá vraj v pohode vyrobiť aj doma... stačia k tomu jogurtové kuktúry... Čo všetko je však za tým som sa presvedčila minulý...
—————
05.06.2013 03:41
Ľudia, ktorí namiesto normálnej soli používajú morskú alebo kamennú v nádeji, že je zdravšia, sa hlboko mýlia. Potvrdili to výsledky výskumu vykonanom vo Veľkej Británii, o ktorých dnes informuje skupina Consensus Action on Salt and Health (CASH).
Zatiaľ čo spotrebitelia sú si vedomí skutočnosti,...
—————
05.06.2013 03:39
Slané cievy – slané kĺby – slaný rozum
Jozef Luptak dňa 15/8/12 • Kategória článku: Liečebné metódy,Toxické látky a detoxikácia organizmu,Vitamíny a Minerály,Výživa
95 % obyvateľov Európy používa na konzumáciu takzvanú kuchynskú soľ, ktorú bežne zakúpite v akejkoľvek predajni. Jedná sa o...
—————
05.06.2013 01:19
Existuje ešte jedna potravina, kt. sa v našich podmienkách značne nadužíva a jej následkom je potom významná záťaž našeho zdravia.
Máme na mysli vajce !
Je to veľmi jangová potravina, sťahujúca a vysušujúca. Tento efekt uplatňuje predovšetkým na našom tráviacom trakte a zvlášť potom na jeho...
—————
05.06.2013 00:34
Vysoká spotreba mäsa stojí aj ľudské životy. Kto je veľa mäsa, je náchylnejší na civilizačné choroby ako srdcový infartk, mozgovú porážku, rakovinu, ktoré patria k najčastejším príčinám smrti v priemyselných krajinách. «
Postoj vedy sa v posledných rokoch v otázke konzumácie mäsa...
—————