Výrobca a Distribúcia

05.06.2013 13:15

Výrobca

Prírodný kolagén je vyrábaný výhradne v Poľsku. Strategickým dodávateľom výrobkov pre distribučnú sieť COLWAY je spoločnosť INVENTIA POLISH TECHNOLOGIES, ktorá ako jediná v rokoch 2002 -2003 zainvestovala prostriedky do vybudovania laboratória pre začatie dôkladného vedeckého výskumu. Jeho cieľom bolo korunovať prácu a úsilie nad poľským vynálezom rybieho kolagénu.

INVENTIA POLISH TECHNOLOGIES je autorom, vlastníkom a zároveň jediným producentom biologicky aktívneho Prírodného kolagénu INVENTIA ®.

Krédom firmy je produkcia prírodných kozmetických prípravkov najvyššej kvality, priaznivo pôsobiacich na zdravie, tvorených v plnej harmónii so životným prostredím.

S cieľom získať výrobky s najvyššími úžitkovými kvalitami spolupracuje firma INVENTIA s výnimočnými špecialistami z odboru biochémie, biotechnológie a kozmetológie. Podobnú spoluprácu nadväzuje is hlavnými vedeckými a výskumnými inštitúciami týchto odborov.

Celý proces výroby prebieha v sterilných laboratórnych podmienkach a pod veľmi prísnou kontrolou kvality, v následku ktorej vznikajú výrobky spĺňajúce veľmi prísne normy (v súlade s certifikáciou GMP).

Zároveň výber lokalít pre získavanie surovín (rybích kožou) podlieha dôkladnému dohľadu. Dôležitá je tu pre nás čistota vody a kvalita krmiva pre ryby.

Chovné rybníky, z ktorých sú ryby lovené patrí medzi najlepšie chovateľské centrá v Európe. Nachádza sa v ekologicky čistých oblastiach. Ryby sú kŕmené potravou bez bielkovín dobytčieho pôvodu. Táto potrava je Nakúpená vždy u rovnakého už prevereného výrobcu.

Výrobný objekt je vzdialený od mesta, obklopený čistým životným prostredím. Aj vďaka tomu je možné zaručiť priaznivé podmienky pre výrobu.

Biotechnologický tím tvoria diplomovaný odborníci, prevažne ženy.

Výsledný výrobok: Prírodné kolaegn s novou formulou 5-22, potom 5-23, 5-26 a konečne 5-28 teda stvorili ženy, chemičky, ktoré sa do svojej práce angažovali v záujme všetkých žien na svete ... A to určite zo strany ich výskumného tímu ešte nebolo posledné slovo.

Distribúcia

INVENTIA POLISH TECHNOLOGIES zverila distribúciu svojho vlajkového výrobku – prírodného kolagénu- firme COLWAY, ktorá si od jesene 2004 uskutočnila výhradné právo na predaj Prírodného kolagénu Q 5-26 a tiež na Colvitu.

Najrôznejšie snahy obísť predstaviteľov firmy COLWAY a dosiahnuť priamo k výrobcovi boli úplne nezmyselné. COLWAY vsadil na celosvetovú sieť spotrebiteľov. Neznamená to však, že by sa kolagén predával len medzi spotrebiteľmi. Jeho distribučný systém je otvorený i veľkoskladom, drogériám a lekárňam i ľuďom pôsobiacim priamo v marketingu. Za podmienky zachovania cien z firemných cenníkov, ktoré sú rovnako záväzné pre všetkých odberateľov. Napriek tomu sú pre tento obchod skutočnými favoritmi predajcovia tvoriaci viacúrovňové štruktúry predaja. O tejto obchodnej stratégii bolo rozhodnuté na základe: dôkladného prieskumu marketingu, vlastnosti výrobku a životných skúseností šéfov COLWAY. Chceli totiž pre svetový trh bezprostredného pradaja vytvoriť historicky prvý druh tovaru, ktorý nemusíte nikomu vnucovať, pričom po ňou bude túžiť väčšina dospelej populácie. A tak sa aj stalo.

Prírodný kolagén sa preukázhal byť veľkým trhovým hitom. Nie len ako výrobok, ale i ako spôsob na vlastný lukratívny biznys bez nutnosti vlastnej investície. Podarilo so dosiahnuť nemožného, najmä v kategórii distribúcie v MLM systému. Ľudia zapojený do budovania predajných štruktúr firmy COLWAY, už v prvých mesiacoch dosiahli výsledkov niekoľkých tisíc dolárov. Počet takýchto Manažérov narastá, sieť sa plynule rozvíja a všetko je stimulované dvomi činiteľmi. Tým prvým je senzačný výrobok, ktorý nesporne prekračuje všetke hranice. MLM ako veľkosťou siete spotrebiteľov tak objemom bezprostredného predaja. Druhým je marketingový systém COLWAY, ktorý (ako priznávajú aj najlepší a svojim organizáciám najvernejší sieťoví predajcovia) tvorí celkom nové štandardy vo svojom sieťovom marketingu! Zakladatelia COLWAY zozbierali mnoho kritických názorv na sieťový marketing, ktoré navrstvili v priebehu osemnástich rokov, aby sa z nich poučili. Vytvorili marketing s ľudskou tvárou priaznivý pre všetkých účastníkov a bez akýchkoľvek podvodov. Ultraliberálny systém vytvorený tak, aby sa celá obchodná marža rozdelila v rámci siete kde na tomto výbornom výrobku zarábajú aj obchodníci aj organizátori predaja. Aby bola práca ľudí zaplatená a získané pozície aby boli skutočne natrvalo.

COLWAY je historicky prvá sieť v ktorej je celý zárobok z predaja výrobkov určený k prerozdeleniu medzi jej účastníkmi.

COLWAY je prvým marketingom v ktorom nemusíme snívať o cudzích snoch ale snívame si svoje vlastné. Každý z účastníkov si môže tento marketing vyviesť do akejkoľvek zeme alebo mesta a stať sa vďaka nemu milionárom.

Rozdiely medzi sieťou COLWAY a ďalšími organizáciami pôsobiacimi v systému MLM:

  • Nesmieme spájať COLWAY s Amway alebo Herbalife. Rozdielne aspekty prevažujú nad zhodnými.
  • Je dostupná ako obchodným firmám, tak aj bezprostredným predajcom, zásielkovému a internetovému obchodu. Možno vtiahnuť do biznysu veľkosklad a pritom ani najväčší z nich nemôže obísť svojho iniciátora
  • Od nikoho nie je žiadaná výhradná loajalita
  • Ceny výrobkov sú prispôsobované na cenové hladiny prijatelné vo východo-európskych podmienkach
  • Zľavy pri nákupe dosahujú až 40% a v prípade zmluvne viazaných partnerov aj viac
  • Dosiahnutie týchto úrovní je reálnejšie ako kdekoľvek inde
  • Nie sú podmienené žiadnym núteným nákupom
  • Nevyžaduje žiadne časové a obratové hranice
  • Neexistujú žiadne stráty pozícií následkom neaktivity
  • Reklamné a informačné materiály je možné získať za výrobné ceny bez prirážok
  • Nemá žiadne prvky sekty alebo pyramídy
  • Zásady sú jednoduché a interpretované v záujme účastníkov siete
  • Možné znásobiť príjmy prostredníctvom podpory nižších pozícií predajnej siete, v praxi je možné tak mnohonásobne čerpať provízie (na viac úrovniach) z rovnakého obratu
  • Čokoľvek vymýšľali účastníci iných sieťových systémov aby z nich vytiahli peniaze je tu dovolené a dokonca doporučované
  • Pre ambicióznych členov existujú kariérne skratky
  • Je to explodujúca sieť, ktorá je však stále nová, čo zaisťuje zakladateľom nových štruktúr skvelé zárobky
  • V iných MLM sú hľadané kľučky ako nevyplácať všetky provízie, ale my hľadáme cestu ako rýchlo zaplatiť

—————

Späť