Podrobnosti o KOLAGÉNE

05.06.2013 05:14

Katalóg sortimentu

Firma Colway sa neustále snaží prispôsobovať svoj ​​sortiment prianiam zákazníkov. V otázke kompletnej starostlivosti o pokožku priviedla na trh, okrem revolučného kosmetologického výrobku - Prírodného kolagénu, aj rad iných produktov najvyššej kvality.Opierajúc sa o fenomén priania spotrebiteľov firma Colway zjednotila do svojej ponuky novodobú kozmetickú sadu, položenú na báze Prírodného kolagénu. Objavil sa tiež nutrikosmetik a výživový doplnok - Colvit, obsahujúci okrem iného liofilyzát rybieho kolagénu v tobolkách. Dokonca výrobky elitnej kozmetológie tvorené pomocou najnovších technológií - Súprava pre domácu ionoforézu.

Všetky výrobky Colway kozmetikou najvyššej svetovej kvality - kozmetickej HIGH BIOTECHNOLOGY!

Prírodný Kolagén

Prírodný transdermálny gél s omladzujúcim účinkom na kožu.

Prírodný kolagén reprezentuje jeden z najväčších vynálezov svetovej biochémie a biotechnológie. Tento produkt Vám pomôže oklamať plynúci čas. Nie nadarmo ho mnohí nazvali elixírom mladosti, pretože predovšetkým tým pre mnohích je. Môžete sa tu zoznámiť s jeho skutočne až zázračnými vlasťnosťami a účinnkami s ktorými sa zoznámili už tisíce žien (ale aj mužov)...

Na rozdiel od bežných kozmetických prípravkov, ktoré niekedy dokážu odstraňovať následky starnutia kože, kolagén pôsobí na jeho príčiny. Vynález metódy hydratácie rybieho kolagénu sa stal jedným z najväčších vynálezov biochémie 20. storočia.

Prírodný kolagén si zachováva dokonca i po uskladnení v nádobe zo skla štruktúru trojitej skrutkovice – helisy, ktorá je typická len pre bielkoviny živých organizmov. Je pravdepodobne jedným z najväčších objavov svetovej kozmetológie aj biotechnológie bielkovín. Dodnes však nebol využítý najoptimálnejším spôsobom.

Tento výrobok nemá nič spoločného s doposiaľ v implantológii a kozmetológii používanými hydrolyzátmi hovädzích kolagénových vlákien. Nemá teda nič spoločného s kolagénom - "z peptidovej mŕtvoly" Je to živá bielkovina, revolučný objav!

Produkty rozpadu trojradého rybieho kolagénu šľachtia medzibunkové kožné tkanivo stimulujúc fibroblasty k zvíšenej "produkcii" vlastného kolagénu. Túto schopnosť nemá vo svetovej kozmetike žiadny iný výrobok.

Hydrát rybieho kolagénu je roztokom z čistého kolagénu, z biochemického hľadiska stále "živého", a preto biologicky aktívneho.


Čím je kolagén?
Kolagén tvorí 30% hmotnosti bielkoviny človeka, 10% celkovej hmotnosti človeka a až 70% kôže! Je zodpovedný za pružnosť, pevnosť, správne navlhčenie kože a sústavné ponorenie ich buniek. Následkom starnutia nastáva deficyt kolagénu, čo je napríkla príčinou tvorby vrások.

Skúšky použitia v kozmetike a implantológii zo začiatku syntetického a neskôr zvieracieho kalagénu priniesli len polovičné úspechy predovšetkým preto, že neboli doposiaľ získané amínokyselinové reťazce aké má človek.


Trojitá špirála

A práve taký kolagén bol vynájdený v Poľsku!

Epochálny vynález vedcov Gdánskej Univerzity bol obrovskou senzáciou 90-tých rokov v kozmetickom priemysle. Praktické využitie tohto vynálezu brzdili ťažkosti s udržaním stability obdržaného výťažku v normálnej teplote.

Unikátu formulu prírodného kolagénu Q 5-26 doviedli k úspechu až laboranti INVENTIS POLISH TECHNOLOGIES. Zrejme sa im podarilo ako prvým vo svete kozmetiky získať celkom prírodný kolagén, ktorý má objektívne preukázané vlastnosti regenerujúce pokožku pričom si zachováva kľúč k svojím tajomstvám takzvanej trojiteh helisy pri izbovej teplote!

"Prírodný kolagén Q 5-26" je extrahovaný z výťažkov naušľachtilejších rýb, lovených v prírodných vodných plochách a filtrovaný vláknami priadky morušovej.

Preparát je úplne prírodný, bez použitia farbív a aromatických látok – je niekoľkopercentnou zložkou exkluzívnych krémov predných kozmetických koncernov, ktoré ich uvádzajú na svetový trh.

Do Vaších rúk sa teraz dostáva unikátny produkt, ktorý obsahuje niekoľkonásobne vyššie množstvo kolagénu, ako najdrahšie kozmetické prípravky na svete.

Prírodný kolagén firmy Inventia získal nadšené hodnotenia odborníkov a špecialistov medicíny predovšetkým za v kozmetike prielomovú schopnosť obnovy pokožky v miestach tvorby vrások!


Kolagén pod mikroskopom
 

Účinky

Blahodarné pôsobenie, za ktoré je podľa vedcov aj spotrebiteľov ZODPOVEDNÝ PRÍRODNÝ KOLAGÉN

    
utvára na povrchu pokožky tenký film zadržiavajúce vodu
    
odovzdáva polypeptidy a aminokyseliny do medzibunkového tkaniva v pokožke
    
stimulačne povzbudzuje aktivitu fibroblastov a keratinocytov
    
zmäkčuje a zvyšuje elasticitu vrchnej vrstvy pokožky - epidermis
    
vyhladzuje menšie už vzniknuté vrásky, vzniknuté následkom starnutia pokožky
    
úplne likviduje tzv "suché" vrásky
    
spevňuje a zvlhčuje pokožku
    
spomaľuje proces starnutia pokožky
    
pomáha vo väčšine prípadov akné vulgaris
    
napomáha pri liečení akné rosacea
    
napomáha pri liečbe celulitídy
    
výborne likviduje následky uhryznutia či vpichnutie hmyzu
    
skvele likviduje následky drobných oparov, oterov či modrín
    
likviduje opareniny, modriny, počiatočné odleženiny
    
likviduje následky väčšiny ochorení nechtov
    
regeneruje a posilňuje vlasy
    
zastavuje proces šedivenia vlasov
    
napomáha imunite pohlavných orgánov
    
likviduje drsné päty
    
znižuje trapézové brázdy
    
niveluje "comedones"
    
lieči sklerodermia systémovú
    
zosvetľuje "starecké" škvrny aj farebné znamienka
    
prináša úľavu pri nervových bolestiach a chronickom zápalov kostí
    
znižuje reaktivitu pokožky
    
urýchľuje metabolizmus kyseliny mliečnej vo svaloch
    
napomáha liečeniu kŕčových žíl
    
zmäkčuje okraje starých jaziev a vyhlzuje nové jazvy
    
napomáha liečenie alergickej pokožky
    
zabraňuje striám
    
Zmierňuje bolesti kostí, kĺbov, pri artritíde, reumatizme
    
spomaľuje rednutie kostí na začiatku osteoporózy
    
likviduje opuchy
    
likviduje zápaly pokožky
    
pribrzďuje rozširovanie vlásočníc
    
likviduje trofické zmeny
    
predstavuje profilaxiu pre jedného z najzhubnejších nádorov - rakoviny kože
    
urýchľuje rehabilitáciu po zlomeninách, vyvrtnutie, po pôrode
    
použitím na viečka zlepšuje zrak
    
regeneruje sliznicu pošvy
    
bráni plesniam v pošve
    
lieči lupienku kože
    
zastavuje plešatenie
    
prináša výraznú úľavu pri paradentóze
    
napomáha liečenie choroby bielka v oku
    
podporuje obeh v žilách aj tepnách
    
zmierňuje bolesti chrbtice a "ischias"
    
zastavuje nádchu lepšie ako kvapky
    
pôsobí výborne na omrzliny
    
reguluje potenie
    
je to výborný balzam po holením a depilácii
    
výborne pôsobí po najrôznejších zásahoch plastickej chirurgie
    
dokonale navracia pokožke správny stav po invazívnym peelingu

COLWAY nikomu nezaručí, že vyššie uvedené pôsobenie bude vždy isté a samozrejmé. Informácie o nich čerpáme z korešpondencie od spotrebiteľov az rozhovorov s lekármi - účastník Siete. Zachovajme pri tom zdravý rozum. Okrem niekoľkých potvrdených prípadov rastu vlasov na hlave, ktorá už bola hladkoplodá, ešte nedokážeme oficiálne povzbudiť nádej miliónom ľudí s plešinou.

Podobne skepticky sa staviame vyplachovaní hrdla s pomocou roztoku kolagénu alebo k jeho aplikácii do konečníka proti hemoroidom ...

Výrobok je zaregistrovaný ako kozmetický prípravok a zaznamenáva tu veľký úspech, nie je potrebné z neho robiť všeliek.

 

Použitie


    Preparát vo všetkých stupňoch pigmentácie nanášame vždy na čerstvo umytú pokožku.
    
Predchádzajúci použití vhodného peelingu je tiež žiadúce (aspoň raz či dvakrát týždenne).
    
Na takto pripravenú ešte vlhkú pokožku nanášame veľmi tenkú vrstvu gélu a jemne vklepávame končekmi prstov pohybmi po smere svalového tkaniva.
    
Po vstrebaní, asi po 5 - 8 minútach, nanášame vhodný krém, aby sme unikli pocitu napätia kože. Odporúčame kozmetickú líniu Colway na báze Prírodného kolagénu.

Na povrchu pokožky niekedy prichytené neabsorbovaného kolagénové čiastočky (šupinky). Znamená to, že ho bolo nanesené príliš veľké množstvo alebo už dosiahol štádia nasýtenia pokožky. Vtedy stačí nanášať gél len raz denne, najlepšie pri večernej starostlivosti o pleť.
Pri starostlivosti o pleť na tvári je doporučované nakladať väčšie množstvo kolagénu, než je schopná pokožka vstrebať, len na očné viečka a pod oči.
V prípade starostlivosti o vlasy môžeme kolagén nakladať ako masku, vmasírovaním gélu do pokožky na hlave. Druhým variantom je ponechanie kolagénu na čerstvo umytých vlasoch po dobu asi 20 minút. Potom je vhodné gél zmyť vodou, ale môžeme ho na vlasoch aj ponechať. Na vlasy môžeme použiť aj kolagénový roztok, teda kolagén rozriedený vlažnou vodou.
Starostlivosť o pokožku dlaňou spočíva vo vmasírovaní gélu niekoľkokrát denne a následnom nanášaní vhodného krému.
Na nechtové lôžka a nechty nakladáme kolagén bez obmedzenia.

Názor odborníka


Podrobné informácie predajcom a distribútorom prírodného kolagénu - Q 5-26.

Použitie (všeobecné zásady)

    
pripraviť pokožku na použitie kolagénu pomocou čistiaceho enzymatického peelingu alebo GOMMAGE; čistiaci prostriedok treba vyberať v súlade s typom pokožky
    
kolagén je potrebné nanášať vždy bezprostredne na čistú a mokrú pokožku!!!
    
na umývanie používať mydlo a vodu, ktoré nedráždia pokožku
    
používať kolagén raz alebo dvakrát denne

1. Použitie kolagénu na tvár šiji a dekolt (kolagén PLATINUM)

    
pred použitím kolagénu je potrebné odstrániť make-up (pleťovým mliekom, smotanou alebo olejom); potom umyť tvár, šiju i dekolt
    
po umytí a vysušení pokožky - opäť pokožku zvlhčiť: prevarenou alebo minerálnou vodou; nepoužívať tonik s alkoholom!
    
vmasírovať veľmi tenkú vrstvu kolagénu z najviac 3 - 4 stiskov dávkovača; vmasírovať pohyby zhodnými sa smerom rozloženie svalov v smere zdola nahor
    
používanie kolagénu v priebehu dňa: pod make - up a kolorizující kozmetiku (tzv. tónující), pod ošetrujúce kozmetiku, pod kozmetiku s ochrannými filtrami (na opaľovanie) pod kozmetiku ochrannou (pred mrazmi, vetrom, klimatizáciou)
    
používanie kolagénu na noc: ako jediného lieku, ak po niekoľkých minútach od nanesenia prestanete pociťovať stiahnutie pokožky; v prípade dlohotrvalého pocite použite krém či Pleovi masku (výborná je kozmetická séria COLWAY)
    
v prípade problémovej pokožky (napr. alergie, dermatózy, acne rosacea ...) použiť vrátane Vami užívané kozmetiky či liekov (záväzne)! Ak tieto kozmetické prípravky či lieky obshuje látky oslabujúce biologickú aktivitu kolagénu (viď. 6. bod) - aplikujte je až po 30 minútach po použití kolagénu.

Použitie kozmetiky pri kúre prírodným kolagénom.

    
naniesť ihneď, po rýchlom vstrebaní (len kozmetiku negélovou konzistencia), ideálne z kozmetickej rady COLWAY
    
vhodná je kozmetika bez kyselín (napr. ovoconých, salicilových) bez zinku, síry či alkoholu. Ak ju používate, aplikujte najmenej 10 minút po nanesení kolagénu, aby ste neoslabili biologickú aktivitu kolagénu
    
rovnako tak postupujte pri používaní biologicky aktívne kozmetiky s retinolom, cytokíny, ceramidy atď (preto vrelo odporúčam synergickou kozmetiku na báze kolagénu COLWAY
    
vhodné sú tiež ľahké prípravky, zložené z menej zložiek (napr. cold krémy), zvlhčujúce a vyživujúce bez umelých konzervačných prostriedkov, farbív, silicou; s prírodnými UV filtre; séria pre citlivú či problematickú pokožku; obsahujúce potrebné nenasýtené aminokyseliny (napr. s olejom pupalky, boráku lekárskeho apod)
    
všetky používané kozmetické prípravky by mali byť v súlade s typom pleti

2. Použitie kolagénu na telo (kolagén SILVER)

    
raz v týždni pred použitím kolagénu vykonať peeling na celé telo
    
pred použitím kolagénu umyť pokožku drsnú hubkou, rukavicou alebo kefou (čo dodatočne masíruje kožu)
    
kolagén vmasírovať do vlhkej pokožky, tenkú vrstvu, pohyby zdola nahor, v smere k srdcu
    
alebo
    
vykúpať sa vo vode (o teplote 30 ° C), v ktorej rozpustíme 20 - 30 mililitrov kolagénu SILVER alebo GRAPHITE. Vysoký účinok na vstrebanie kolagénu z kúpeľa ešte zosilnie, ak vlastníte a použijete zariadenie pre ozónovú perličkový kúpeľ
    
po užití kolagénu na telo možno posilniť jeho pôsobenie za použitia balzamov alebo prípravkov pre citlivú pokožku. Kolagén nielen omladzuje pokožku, ale pridáva pozitívny efekt rozšírenie ciev, Celulitída, rozstupy, tzv ťažkých nôh.

Použitie kolagénu na dlane (kolagén GRAPHITE)

    
po kazdom umývanie rúk, na vlhkú pokožku
    
dôkladne votrieť na nechty, ktoré sa takto regenerujú
    
na nechty ošetrené kolagénom možné bezprostredne nanášať lak
    
kolagén nielen omladzuje pokožku dlaní, ale zmierňuje aj ich farebné zmeny

Použitie kolagénu na pokožku hlavy a na vlasy (kolagén GRAPHITE)

    
po dôkladnom umytí hlavy votrieť kolagén do vlhkej pokožky (časť kolagénu, ktorá zostáva pri korienkoch vlasov neoplachovať!)
    
osušiť vlasy po niekoľkých minútach, vlažným vzduchom az väčšej vzdialenosti

Použitie kolagénu na chodidlá (kolagén GRAPHITE)

    
votrieť kolagén na umytá vlhké chodidlá
    
peeling a pedikúra podporujú vstrebávanie kolagénu
    
efekt použitia kolagénu na chodidlá je zmäkčenie vrchnej vrstvy pokožky, zosilnenie nechtov, hojenie prasklín na pätách, obmedzuje potenie Nohách

Aleksandra Iżykowska
diplomovaná kozmetička

Vlastnosti

Vlastnosti, ktoré toto prírodné kosmeceutikum odlišujú od iných kozmetických kolagénov:

    
forma transdermálneho gélu (tj vstrebateľného cez kožu)
    
obsahuje prírodné rybiu bielkovinu
    
obsahuje biologicky aktívne ("živé") bielkoviny o priestorovej štruktúre neopakovateľne blízkej ľudskému kolagénu, ktoré si ako jediné na svete zachovávajú biologickú aktivitu na teplotnej úrovni od + 5 ° C do + 28 ° C a nestrácajú ju ani potom, kým nie sú vstrebané do medzibunkovej tkaniva v ľudskej pokožke
    
prvý prípravok na svete, ktorý pôsobí nielen na následky starnutia ľudskej pokožky, ale hlavne útočí na príčiny starnutia kože aj celého organizmu
    
proces vstrebávania nevymáha používanie dodatočných metód, ani technik s vedľajšími účinkami (ako napríklad injekčné ostrek vrások v prípade kolagénu hovädzieho)
    
dopĺňa nedostatok kolagénu v ľudskej pokožke a urýchľuje prácu fibroblastov (buniek produkujúcich kolagén). Vrátením ich funkcie tak nevzniká závislosť pokožky na tomto kosmeceutikal
    
je bez zápachu, nealergizujúci, antibakteriálne, upokojujúce a zjemňujúce

Doplnkové pôsobenie kolagénu:

    
regeneruje pokožku po čerstvých popáleninách, zraneniach, opuchoch, odpařeninách, pomáha na modriny a krvné podliatiny
    
účinný pri chorobách s kožnými opuchmi a pri zmenách v následku nadmerného rohovacení, odumieranie potných a mazových žliaz
    
účinný v starostlivosti o pleť s alergickými zmenami, s lupienkou, obidva druhy akné, s lupinami, sa šupinovým rohovacením, tzv rybie šupiny.
    
V prípade alergických zmien, lupienky aj akné odporúčame pred použitím konzultáciu s lekárom alebo kozmetičkou
    
jazvy sa stávajú ploššími a menej viditeľnými, zvyšuje sa ich elasticita

Prírodný kolagén nie je liek, ale taktiež nie je púhym kozmetickým prípravkom. V súvislosti so skutočnosťou, že nielen skrášľuje, ale má vplyv aj na fungovanie a štruktúru tkanív (teda pôsobí ako liek), bol po zásluhe zaradený do skupiny cosmeceutical. Názov kosmeceutikum pre tohto druhu výrobky pred rokmi navrhol profesor dermatológie Albert M. Kligman, aby zvýraznil synergiu ich liečebného aj kozmetického pôsobenia.

Prečo kolagén z rýb?

Je biologicky aktvní a má rovnakú stavbu ako ľudský kolagén. Organizmus človeka akceptuje rybí kolagén, ako priateľský element, nie ako cudzie látku. Rybí kolagén sa v ľudskej pokožke dokonale začleňuje, čím vypĺňa jej nedostatky a povzbudzuje naše vlastné bunky k produkcii tej istej bielkoviny.

Prečo je Kolagén INVENTIO tak účinný?

Je biologicky aktívny a má rovnakú stavbu ako kolagén človeka. Organizmus človeka považuje rybí kolagén za prirodzený stavebný prvok nie za cudzie teleso. Rybí kolagén dokonale zapadá do ľudskej pokožky, kde vypĺňa jej nedostatky a povzbudzuje vlastné bunky k produkcii rovnaké bielkoviny.

Na trhu s kozmetikou sa môžeme tiež stretnúť s kolagénom dobytčího pôvodu. Kolagén z dobytka je bielkovinou s poničenú štruktúrou buniek. Nie je biologicky aktívne, čo mu bráni, aby bol začlenený do ľudskej pokožky. Okrem toho jeho molekulárna stavba sa od ľudského kolagénu diametrálne líšia. Hovädzí kolagén nie je tým kolagénom, ktorý sa nachádza v ľudských organizmoch.

Čím sa líši tento kolagén od iných kozmetických prípravkov s kolagénom?

    
Kolagén INVENTIO je biologicky aktívny, vďaka tomu sa ľahko zapojí do tvorby telesného kolagénu a povzbudí ľudské bunky k produkcii vlastného kolagénu. Takéto schopnosti vykazuje iba kolagén získavaný z rýb.
    
Kolagén INVENTIO obsahuje vysoký obsah čistého kolagénu v géle (okolo 45%). Na kozmetickom trhu sa môžeme stretnúť s mnohými krémami a ďalšími výrobkami s kolagénom. Zvyčajne však obsahujú kolagén získaný z dobytka. Navyše žiadny z producentov neuvádza, aký podiel čistého kolagénu v zložení svojho výrobku obsahuje. Zvyčajne to nie je viac ako 5 - 9% z celkového zloženia.

Neobvyklá výdatnosť!

Na jednu procedúru na tvár a dekolt užívame okolo 0,3 ml. Napr. balenie 50 ml by nám pri používaní 2-3 krát denne stačilo až na cca 2,5 mesiaca. Jedna procedúra s použitím kolagénu u kozmetičky stojí v priemere okolo 300 Sk!

Spôsob skladovania

Okrem teplotnej hranice do 28 ° C, najlepšie uchovávať kolagén v originálnom balení (s polystyrénovou izoláciou), v prípade letných
sparných dní v chladničke, inak mimo nej v chladnejšom a temnom mieste.

Kontraindikácie k používaniu

Prírodné Kolagén je výrobkom z dermatologického hľadiska tak hyperbezpečný, že sami uvažujeme, či je zmysel ďalej pokračovať v splácaní splátok poistenie proti prípadnej škode. Viac ako milión zhodnocovaných balenie - žiadne zdravotnícke komplikácie. Prírodné Kolagén neodporúčame používať v týchto prípadoch:

    
chemoterapie a rádioterapie
    
ekzémy na základe bielkovinových alergií
    
precitlivenosť na rybie bielkoviny
    
obdobie 14 dní po fototerapiu psoriázy

Iba z právneho hľadiska by sa nemalo odporúčať aplikáciu koleganového gélu vo vysokom stave tehotenstva.

Názory uživateľov

Na tému Prírodného kolagénu INVENTIO k nám prichádzajú názory a odporúčania z rôznych kútov sveta. Už tisíce ľudí sa presvedčili, ako veľkým vynálezom je Prírodný Kolagén. Najcennejšie sú pre nás názory slávnych ľudí a autorít. Nižšie Vám predstavujeme niekoľko z ich výpovedí.
"Vedomosti mi umožňujú využívať najnovších objavov v kozmetike. Môžem odporučiť: izraelské krémy z fytoestrogénov sóje, Evelle v tabletkách a originálnej Prírodné Kolagén. To sú dnes najlepšie svetové prostriedky proti vráskam ..."                                                             Ewa Krzywania, kozmetikologička

"Pri liečbe následkov psoriázy som po dlhé roky odporúčal mazanie chorobou postihnutých miest salicylovú či steroidných mastí, prípadne proderminem (kamenouhelným dechtom). Od nedávna používam prepojenú terapiu ožarovanie (UVB), ktorá spôsobuje začervenanie a na pokožku kolagén získavaný z koží tolstolobika. Efekty ma prinútili k obnoveniu mojej vedeckej činnosti. Sú skutočne neopísateľné. "-               Dr Radosław Rafalski

"Nikdy som vo svojom dlhom živote nepodporoval reklamu žiadneho výrobku či lieku. Kolagén si to však zaslúži. Je naozaj skvelý!" -                Dr Michał Pelzer, primár nemocnice v Jeleniej Górze

"Rovnako ako je isté, že najväčší úspech pri distribúcii tovaru každodenného použitia bude mať v najbližšej dekáde oblasť wellness, rovnako tak som osobne presvedčený, že poľský rybí kolagén je na celom svete najlepším výrobkom z tejto branže ..." -                                          Mark Czyrzan z Ontario vedúci niekoľkých obchodných reťazcov, vlastník firmy Pro-Net International Inc.

"Histologické výskumy presušenej pokožky liečenej hydrolyzátom rybieho kolagénu INVENTIA po 6 týždňoch potvrdili výrazné zosilnenie pokožky a zvýšený podiel kolagénu v kožnom tkanive o 50% vyššia ako v kontrolnej skupine. V súvislosti s okolnosťou, že sme na liečbu použili prípravok, ktorý nie je liekom, náš lekársky tím uznal tieto výsledky za nepravdepodobné. Preto sme výskum opakovali na ďalších dvoch skupinách, u ktorých však výsledky boli veľmi podobné ... " - Dr Stefan Dobrzyński, imunológ, Dr Joanna Zarańska, dermatologička

"Závidím Vám kolagén. Pre profesionálov je to skutočný medzihviezdny raketoplán." - Ray Messier, riaditeľ Amway, Canada

"V starostlivosti o pokožku nekriticky napodobňujem manželku. V poslednej dobe sme obaja očarení kolagénovým prípravkom, ktorý nám posielajú z Vášho rodného mesta ... Julio Iglesias - španielsky futbalista a spevák pri rozhovore pre rádio v Gdansku

"Je to najlepší výrobok, aký sa ku ma z mojej rodnej krajiny dostal. Hodnotí ho s hrdosťou ..."                                                                   Zenóna Dufee spolumajiteľka Poľského rádia Chicago, doktorka filozofie a medicíny

 

 

—————

Späť