POPIS PRODUKTU

10.06.2013 04:15

Popis produktu:

Cenovo výhodná sada BeneFITial Easy Pro + Jogurtovač.

Jogurt, ktorý si pripravíte v našom jogurtovači Easy Pro napomáha predovšetkým k správnej tvorbe žalúdočných a žlčových štiav. Obsahuje veľké množstvo živých kultúr. Je bez konzervačních látok a želírovacích prostriedkov, má nízke množstvo kalórií a je prakticky bez tuku. Neobsahuje umelé farbivá ani aromatické prísady.

Návod na výrobu probiotík:

1 sáčok Easy Pro (10,4 g) a 1 liter nízkotučného alebo polotučného mlieka (možno použiť aj sójové mlieko) zmiešame (najlepšie varechou) v bielej nádobe (je súčasťou setu) a uzavrieme viečkom.

Ďalej vriacu vodu nalejeme do nádoby jogurtovača až po vnútornú risku a opatrne vložíme bielu vnútornú nádobu do jogurtovača. Zavrieme horné veko jogurtovača a necháme na 10 hodín jogurtovač pri izbovej teplote. Počas tejto doby začne vznikať jogurt plný probiotík.

Po 10 hodinách vyberte bielu vnútornú nádobu a vložte ju do chladničky a máte hotový jogurt plný probiotík. Iba čistou lyžičkou servírujte napr. do pohárikov (100 ml). Výborné je do jogurtu dávať čerstvé ovocie, džemy, müsli a pod.

Vďaka schopnosti Jogurtovača udržať teplo je voda aj po 10 hodinách stále vlažná. Nie je preto potrebná  žiadna elektrická energia k vytvoreniu jogurtu ako u iných jogurtovačov.


Súprava obsahuje:      1ks BeneFITial easy pro Jogurtovač
                                    6ks vreciek (62,4 g) - celkom  (6 litrov jogurtu)

Cena: 51,09 eur

—————

Späť